ΣΠΙΤΙΚΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑ

 

ΥΛΙΚΑ ( για 2lt )

4 νεροπότηρεα φυσικό χυμό λεμονιού

6 νεροπότηρα ζάχαρη

ξύσμα λεμονιού ( προαιρετικά )

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-Στύβουμε  τα λεμόνια

-Τα σουρώνουμε σε λεπτό σουρωτήρι

-Μετράμε το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη με τα ποτήρια

-Τα βάζουμε μέσα σε μια κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε πάνω στο μάτι της κουζίνας ώσπου να λιώσουν αλλά όχι να βράσουν. ( Αν θέλουμε ρίχνουμε στο μίγμα ξύσμα λεμονιού )

-Τοποθετούμε τη λεμονάδα  μας σε γυάλινα αποστειρωμένα βάζα ή  μπουκάλια και τα βάζουμε στο ψυγείο αφού κρυώσουν