ΣΠΙΤΙΚΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑ
ΥΛΙΚΑ ( για 2lt )
4 νεροπότηρεα φυσικό χυμό λεμονιού
6 νεροπότηρα ζάχαρη
ξύσμα λεμονιού ( προαιρετικά )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Στύβουμε τα λεμόνια
-Τα σουρώνουμε σε λεπτό σουρωτήρι
-Μετράμε το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη με τα ποτήρια
-Τα βάζουμε μέσα σε μια κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε πάνω στο μάτι της κουζίνας ώσπου να λιώσουν αλλά όχι να βράσουν. ( Αν θέλουμε ρίχνουμε στο μίγμα ξύσμα λεμονιού )
-Τοποθετούμε τη λεμονάδα μας σε γυάλινα αποστειρωμένα βάζα ή μπουκάλια και τα βάζουμε στο ψυγείο αφού κρυώσουν